keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Supinen, Miina: Orvokki Leukaluun urakirja

Oletko harkinnut ammatinvaihtoa?  Vai mietitkö kenties mitä alaa opiskella? Ammatinvalintapsykologi Orvokki Leukaluu voi auttaa! Orvokki on nimensä mukaisesti vääräleukainen eri ammatteihin perehtynyt neuvoja, jolla on ratkaisu jokaiseen pulmaan. Hänen ehdottamansa ammatti ei välttämättä ole juuri se, mitä olet itse ajatellut sopivimmaksi, mutta ainakin se on kaikkea muuta kuin tylsä.

Orvokki Leukaluun urakirja käsittää yhteensä nejänkymmenen eri ammatin kuvaukset ammatinvalinnan näkökulmasta. Lyhyehköt kuvaukset eri ammateista perustuvat eri puolilta Suomea uravalinnassaan apua kaivanneiden henkilöiden kyselyistä.Niihin Leukaluu vastaa, tosin useimmiten eri tavalla kuin kysyjä tai lukija odottaa.

Miina Supinen on minulle kirjailijana uusi tuttavuus. Tällä kirjalla hän vakuuttaa ainakin minut siitä, että hän hallitsee humoristisen kerronnan. Kuvauksille ei voi olla hymähtelemättä ja ammatitkin ovat monesti sieltä harvinaisemmasta päästä. Suosittelen tätä teosta kevyttä lukemista kaipaavalle.

Tekniset tiedot:
Supinen, Miina: Orvokki Leukaluun urakirja
ISBN: 978-951-0-39585-1
WSOY 2013
Sidottu, 134 s.
Kirjastoluokka: 1.4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...